Examine This Report on istarske nekretnine

Wiki Article

Mi vam možemo pomoći oko svih bitnih pitanja u vezi oglašavanja i izrada web stranica, mi smo tim iskusnih stručnjaka koji će vas rado saslušati, savjetovati i voditi do cilja

Vlasti čine sve kako bi osigurale da su životi u Beylikduzu sigurni obnavljajući stare zgrade i podržavajući novije građevine u tim mogućim zemljotresima.

Pozdravljeni na naših spletnih straneh. Kvintet je družba za posredovanje pri prometu z nepremičninami s sedežem agencije v Puli, Jurja Žakna 4b in pisarno u Poreču, Istarskog razvoda five.

U ovom dijelu grada nema privatnih istanbulskih domova, a stanovnici se naseljavaju u novim visokim zgradama. Pored prodavnica i obrazovnih ustanova, Atasehir ima mnogo poslovnih centara.

Istra  ツ   Funtana- građevinsko zemljište na iznimno atraktivnoj lokaciji, udaljeno od mora svega eighty  metara

Iz dnevnog dijela se izlazi direktno na okućnicu na kojoj se nalazi terasa, zimski vrt, bazen i roštilj.

Od idejnih rješenja do realizacije postoji bogata tehnička dokumentacija. Sve potrebne dozvole i suglasnosti ishodovane su višegodišnjim trudom.

U ponudi je dobar i adaptiran stan na five min pješke od Korza. Stan ima dnevni boravak spojen sa kuhinjom i... Više informacija

Istra, Fažana, Valbandon građevinsko zemljište 2036m2 s kućom 100m2

Rado ćemo vam izraditi ponudu prilagođenu upravo vašim potrebama za održavanje nekretnine koju ste kupili u Istri.

PAŽNJA! U tijeku su pokušaji prijevara putem e-maila. Nemoj odgovarati na e-mailove koji ti stižu s nepoznate adrese niti slati svoje podatke koje te traže. Saznaj više

Naš je cilj osigurati najbolje u profesionalnim rezidencijalnim i read more komercijalnim uslugama za nekretnine bogatim klijentima, koncentrirajući se na tržište više razine koje zadovoljava potrebe profinjene klijentele.

NAPOMENA: Ne odgovaramo za eventualne pogreške u opisima nekretnina, ali u istima želimo biti što precizniji i točni. Agencijska provizija je three%.

Istra, Fažana, Valbandon građevinsko zemljište 2036m2 s kućom 100m2

U mogućnosti smo na najbolji način ponuditi Vašu nekretninu potencijalnim investitorima - kupcima u Europi te pronaći najboljeg kupca za Vas u izravnom kontaktu i razgovoru.

Report this wiki page